2010-10-02

Kalle Josephson – Den magiska samlingen

"Fin!" - en samling av Kalle Josephson

"Jag tror anledningen till att dom här låtarna är med är att dom har förändrat mitt sätt att se på musik. När jag upptäckte den lite mer experimentella musiken utvecklades mitt sätt att tänka på musik. Det har öppnat vägarna till många andra musikaliska varianter och i slutändan fått mej att förstå grunderna till vad jag älskar med musiken. För mig är musik ett sätt att beskriva en värld som är obeskrivlig och vacker. Det här är en bit av den musiken som jag lyssnade på då och lite av det jag lyssnar på nu."

Sida A.
1. Samla mammas manna - Dundrets Fröjder
2. Pugh - Här kommer natten
3. Fläsket Brinner - Batum
4. Dungen - Det tar tid
5. Love - Alone again or

Sida B.
1. Audionom - Audionom
2. Bob hund - Bob hunds 115:e dröm
3. Fint Tillsammans - En världsomsegling
4. Kraftwerk - Neon Lights


Kalle Josephson a.k.a Lång-Kalle är synonymt med uttrycket Vänner & Bekanta. Det senaste decenniet har han spelat skivor i snitt 900 gånger per månad, och det ser inte ut att avta det kommande decenniet. Här kan du se vart han huserar nästa gång, och här kan du se hans allra största hobby.

1 kommentar:

  1. Oj, det låter nästan som om du tänker åka till Halmstad 15 juli i sommar ...? Eftersom Dungen och Fläsket brinner står på samma scen (Friluftsmuseet Hallandsgården) då ..? Kunde ju inte låta bli att nämna det för dig.
    Johan
    http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=218265614858562

    SvaraRadera