2010-12-14

Sabina Ostermark – Den magiska samlingen

"Sov gott nu - nej det går inte" en samling av Sabina Ostermark

"För att hitta ett sammanhang för en spretig samling tänkte jag mig någon som skall sova men som blir mer och mer stressad och orolig för att tillslut helt ge upp. Resultatet går från vackert och harmoniskt till störande, skavande och avslutas med allt annat än sömn. Det känns som en bra samling för jag kan känna igen mig i det, både vad gäller försöka sova beteende och musikspret. Den passar bäst när man vill varva pianomelodier med noise, för det händer, och då kan man spela den på shuffle."

Sida A.
1. Seu Jorge – Life On Mars?
2. Lars Hollmer – Boeves Psalm
3. Hauschka – Freibad
4. Jan Johansson – Visa Från Utanmyra
5. Eric Satie – Gymnopedies No. 1
6. Black Moth Super Rainbow – Dark Bubbles
7. Tangerine Dream – Love On A Real Train
8. Mudboy – Hungry Ghosts

Sida B.
1. Percy Grainger – Free Music No. 1 For Four Theremins
2. Ultralyd – Low Waist
3. Kawabata Makoto – Arigato Explosion
4. Neu! – Vier ½
5. Black Dice – Peace In The Valley
6. Parts & Labor – Fractured Skies
7. Mount Eerie – Wind's Dark Poem
8. White Mice – Passsthefissst
9. Los Saicos – Demolición


Sabina Ostermark är och har varit inblandad i en massa olika kulturgärningar. Bland annat skriver hon för den alternativa kulturtidskriten Det grymma svärdet, hon arrangerar litteraturfestivalen Textival och har gett ut boken Fanzinerad. Som hobby gillar hon att häckla och skicka fula bostadsrätter till vänner. Hon gillar också mat men är förbannat trött på den så kallade valfriheten, alltså den där man kan välja på sjutton olika sorters flingor. Allt var bättre förr!

2 kommentarer:

  1. Kul att jag blivit en sån som skriver "Allt var bättre förr" haha

    SvaraRadera
  2. Tänk att den en gång så blyga lilla flickan blivit oerhört kreativ, företagsam och framåt. Lycka Till är bara förnamnet. Tur att jag inte tillhör vännerna, utan beundrarna, jag vill inte hitta fula bostadsrätter i min inkorg. Jag har redan en bostadsrätt och den är K-märkt, charmig och ståndsmässig, i en attraktiv omgivning.

    SvaraRadera